POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF
 • Kapsula Omega 3-6-9 1000 mg

  Omega 3-6-9 Softgel është një suplement ushqimor që kombinon acide yndyrore të rëndësishme si omega 3, omega 6, omega 9 dhe produkte tërësisht natyrale që përmbajnë vaj liri, aguliçe mbrëmje me teknologji të lartë dhe do t’ju bëjë të ndiheni gjithmonë të fortë. . Produktet natyrore janë çelësi i një jete të shëndetshme për shkak të përputhshmërisë së tyre të plotë me kiminë njerëzore.

  Acidet yndyrore omega 3-6-9 kanë secili efekte të ndryshme dhe të rëndësishme. Omega-3 është një acid yndyror për të cilin trupi ka nevojë gjatë gjithë kohës. Ndihmon veçanërisht në mbrojtjen e shëndetit kardiovaskular.

 • Kapsule Kudret Nari produkt natyral për shërimin e stomakut (lukthit) dhe sëmundjet tjera

  Kapsule Kudret Nari produkt natyral për shërimin e stomakut (lukthit) dhe sëundjet tjera. Kapsullat të cilat brenda 40 dite eliminojnë t’gjitha infeksionet në lukth.

  -Infeksioni Helicobacter pylori.
  -Dhimbje në lukth.
  -Vjellje të shpeshta.
  -Thartirë.
  -Mos tretje e ushqimit.
  -Fryerje barku.

 • Kirurgjia speciale

  Ky libër është  përgjigje në  kohë  e në  përmbajtje i nevojës dhe etjes për dije të  infermierëve të  lartë  në  fushën e kirurgjisë  dhe të  formimit profesional të  përgjithshëm.

 • Sëmundjet infektive

  Dihet që infeksionet kalojnë të gjitha parashikimet e vëna nga specialistët e fushës.Sot janë në qarkullim me mijëra libra për sëmundjet infektive ,ku secili jep kontributin e tij në njohjen dhe luftimin e tyre.Qëllimi i autorit është që ti shërbejë si njohjes teorike dhe asaj praktike të sëmundjeve infektive për studentët e shkollave të larta.Ndërtimi i këtij libri është bërë në disa pjesë,që renditen si më poshtë:
  1.Sindromat madhore klinike

  2.Sëmundjet infektive sipas agjentit etiologjik

  3.Sëmundjet në organizmat e kompromentuar

 • Anzat e Parnasit

  Nuk ka një vepër të dytë si Anzat e Parnasit që e sjell mentalitetin, psikologjinë, mjedisin dhe rrethanat e kohës në të cilat u shkruan këto satira. Përmes kësaj vepre kuptojnë më së miri shqiptarin e djeshëm dhe të sotëm, prandaj Anzat duhet të jenë në çdo bibliotekë shqiptari.

 • Rrëfimet, jeta si kirurg i trurit

  Duke reflektuar se çfarë i kanë mësuar dyzet vite përballje me trurin e njeriut, Marsh gjen një qëllim tjetër në jetë ndërsa i afrohet fundit të karrierës së tij profesionale, dhe një kuptim të ri se çfarë ka rëndësi për të gjithë ne në fund. Në listën finale të çmimit NBÇ, bestseller ndërkombëtar dhe libri më i mirë non-fiction për vitin 2017, sipas revistës amerikane Kirkus.

 • Biomjekësia, shqyrtime islame 

  Edhe përkundër shumë vështirësive dhe pengesave të cilat janë numëruar gjatë kohës se hulumtimit tone ne temat e çështjeve të diskutueshme për planifikimin familjar, prindërinë bioteknologjike dhe abortin, qarte ka qenë e kuptueshme mundësia e formimit të intensitetit të problemeve të cilat këto çështje të diskutueshme ia parashtrojnë mendjes se muslimanëve.

 • Kur’ani mbrojtës dhe shërues

  Libri i fundit i shpallur është Kurani Famëlart, fjala e Allahut (xh.sh.), Zotit të të gjitha botëve. Ky libër i është shpallur pejgamberit të fundit, udhëheqësit tonë, njeriut më të sinqertë dhe më besnik, Muhamedit (a.s.). Këtij libri muslimanët e parë i janë përmbajtur ne përpikëri. Për atë shkak, jeta e tyre ka qenë kënaqësi e lumturi, bollëk e bujari, sëmundjet kanë qenë larg prej tyre. Kanë qenë të mbrojtur dhe të shëndoshë sepse i janë përmbajtur ilaçit (Kur’anit) të cilin Allahu e ka zbritur ta, për ne dhe për të gjithë brezat deri ne Ditën e Gjykimit.

 • Mjekimi i zemrës dhe i shpirtit

  Ne jetojmë në kohën në të cilën shkenca ka përparuar shumë dhe ka sjellë shumë mjete të jetës urbane e të rehatshme. Garat në përparim nuk po ndalen, kështu që çdo ditë fitojmë diçka të re. Prej kësaj buroi gara tjetër e re – njeriu përpiqet që të grumbullojë mjete bashkëkohore dhe të ketë dobi prej tyre. Por si të arrihet kjo kur risitë nuk kanë të ndalur? Garën e prodhimit e përcjell gara e konsumimit. Njeriu ka arritur në gjendjen e dëshirës së madhe për risi, kështu që edhe prodhuesi edhe konsumuesi kanë dëshirë të madhe e të barabartë ndaj risive. Është e çuditshme se të dy palët nuk mund të ndalen e të pushojnë. Krahas me garën në shkencë, po rritet edhe numri i të sëmurëve si dhe paraqitja e sëmundjeve të reja, që tregon se ky është produkt i përparimit urbanistik. Laboratorët dhe qarqet shëndetësore kanë shpejtuar për të gjetur një ilaç kundër sëmundjes së re, që i futi në llojin e ri të garës.

 • Mjekësia e të Dërguarit alejhi selam

  Mjekësia pejgamberiane e ka një element hyjnor. Ky element i mjekësisë pejgamberiane krahasuar me mjekësinë e përgjithshme i ngjason raportit të mjekësisë së përgjithshme me mjekësinë popullore.

Kategoritë