POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF
 • XHANANE

  Prindërit e Xhananes i përkisnin feve të ndryshme .I ati ishte mysliman ndërsa nëna e krishterë.Që prej fillimit të martesës së tyre
  prindërit ishin kundra .Pas njëfarë kohe erdhi në jetë Xhananja.Kur Xhananja ishte në moshë të vogël babai i arrestohet
  padrejtësisht dhe më pas gjatë dënimit ai ndërron jetë.Nëna e Xhananes mbeti e ve.Familjarët i kërkonin që të braktiste vajzën e vogël,
  pasi kjo ishte e vetmja mënyrë që atë ta falnin.Ajo nuk pranoi dhe vendosi të kujdesej për Xhananen.
  Marrë shkas nga kjo tregtari nervozohet dhe përbetohet se do ti shkaktojë shumë vuajtje gruas së gjorë të cilën e dhunon dhe e keqtrajton.
  Çfarë do të ndodhë me gruan e gjorë ?A do të jetë ajo sërish e lumtur?Po me Xhananen?

  XHANANE

  CHF13.90
 • Ajo që gjeti vetveten

  Ky libër është një stuhi e jashtëzakonshme ndjenjash.
  Nilyfere është personazhi kryesor e cila e gjeti vetveten dhe dashurinë e saj të vërtetë në fund të një sprove shumë mësimdhënëse
  dhe të vështirë të jetës.Tani Nilyfere ka lënë gjurmë në botën tonë si ‘Ajo që gjeti vetveten’ në emër të të gjithë atyre që kërkojnë vetveten.

 • AJSELI

  Libri me titull Ajseli është formuar nga një letër e tillë mahnitëse dhe enigmatike e cila është shkruar “në shtratin e vdekjes”.
  Ajo flet për historinë jetësore shumë të dhimbshme të një pacienteje që vuan nga një sëmundje e rëndë dhe që i është
  shkatërruar ana psikologjike dhe mendore.Ky libër që heton marrëdhëniet njerëzore, problemet e të rinjve, degjenerimin shoqëror,
  tregon për dramën e padurueshme të një vajze që është në prag të vetëvrasjes.

  AJSELI

  CHF13.90
 • Jusufi dhe Zylehaja

  Çdo brez i njeh emrat e Romeo-s dhe Xhulietës, Jusufit dhe Zyleha-s, Lelja-s dhe Mexhnunit. Një nga këto histori më mahnitëse është
  historia e dashurisë së Jusufit dhe zonjës së tij Zyleha-s.Legjenda bazohet ne tregimin e njohur kuranor për profetin Jusuf,
  sipas të cilit është emëruar sureja e dymbëdhjetë e Librit të Shenjtë. Sureja i kushtohet jetës së Jusufit,duke filluar me një episod
  i cili tregon për ëndrrën e një djali,në të cilën atij i ishin përkulur trupat qiellorë dhe i cili përfundon me një përmendje
  të ribashkimit te profetit me prindërit e tij pas një ndarje të gjatë.

 • Baladë Muhaxhire

  Në këtë libër trajtohet  tema sikurse është dëbimi i popullatës shqiptare nga Prokuplja, Kurshumlia, Nishi etj. Në këtë vepër rrëfehet degdisja e njerëzve që ikin nga terrori dhe vendosen në vende të ndryshme, një pjesë në zonat e varfra të Turqisë, ku mundën të ruanin identitetin vetëm brenda familjes.

 • TOKA E DYFYTYRËSISË

  Unë dëshiroj çdo gjë, përjetësinë, përkujtimin. Padyshim unë jam fitimtar dhe i vlerësuar. Zoti i madh do të më shpërblejë.

 • Bien gra në vend të borës

  Në 223 faqe të këtij libri do të gjejmë fjalë dashurie e romancash të shkruara nga një poet universal dhe ndërkombëtar, si Nizar Kabani. I nxitur si përgjigje ndaj një vendi dhe kulture ku femra nënçmohej dhe shihej si mekanizëm seksual nga mendësia partiarkale arabe.

 • Tregime të përzgjedhura

  Bëhu si ujvarë në bujari e ndihmë!

  Bëhu si dielli në dhembshuri e mëshirë!

  Bëhu si natë për t’i mbuluar të metat e të tjerëve!

  Bëhu si i vdekur në nervozizëm e zemërim!

  Bëhu si dhe në thjeshtësi dhe përulësi!

  Bëhu si det në mirëkuptim!

  Ose duku siç je,ose bëhu siç dukesh!

   

 • Shkëlqimi i një zemre

  Historia marramendëse e një të riu të jashtëzakonshëm që nuk njihte asnjë rregull.Një histori e vërtetë jete larg imagjinatës e trillimit dhe e përjetuar plotësisht.Historia mësimdhënëse e Mehmetit nga Dyzxheja të cilit i ndryshoi krejtësisht jeta falë interesimit plot dashuri e dhembshuri të profesorit të tij.Ndërkohë që bënte një jetë të shthurur,u bë një njeri krejt tjetër.Një libër i këndshëm i cili do ju bëjë për vete!

 • Ajo që kërkon vetveten

  Ky libër është një rrëfim i ngjarjeve tronditëse që përjetoi një vajzë me bukuri legjendare në rrugën e famës.Historia e shkatërrimit në kthetrat e kolapsit ndërkohë që thurte ëndrrat për t’u bërë princeshë në botën marramendëse me kurorat që vinte në kokë pas konkurseve të bukurisë.

  Ngjarjet misterioze që përjetoi,përpjekja për ta gjetur përsëri vetveten dhe dashuria e pastër në shpirtin e saj qëndrojnë në thelb të librit.

  Libri flet për traditën, moralin, famën, tradhtinë, dashurinë dhe nga gjithë kjo tregon se fundi është që pa mbështetjen te Zoti, njeriu nuk vlen asgjë.

 • HYRREMI Konkubina Moskovite

  Konkubina moskovite Hyrrem  një grua që ecën në rrugën e rrezikshme nga haremi në sulltanat.

  Libri ‘HYRREMI’ nga autorja Demet Altinyeleklioglu është roman i bazuar në fakte historike dhe në disa personazhe reale ku autorja jonë, Demet Altinyeleklioglu shpjegon një histori të mrekullueshme të Hyrrem-it të prodhuar nga vetë imagjinata e saj. Ajo ringjall atmosferën, erën, ngjyrën, strukturën dhe hartën emocionuese të sarajit të shekullit të 16-të dhe padyshim edhe lënien gjurmë, sidomos në gjysmën e parë të shekullit të 16-të, të Lordit osman Sulltan Sulejmanit të madhërishëm.

 • Njeriu që kërkon vetveten

  Historia e vërtetë e një kërkimi…

  Ky libër i Halit Ertugrulit theu rekordet e botimit dhe u përkthye në gjuhë të ndryshme të botës.Për ata që kërkojnë vetveten ky libër do të hapë faqe të reja në jetën tuaj.

Kategoritë