• Tesbih Digjital

    E bërë nga ABS me cilësi të lartë, është solid, i qëndrueshëm dhe me performancë të mirë, jetëgjatësi shërbimi.Ky numërues tesbih mund t’ju ndihmojë të qetësoheni dhe të bëni dhikër. Ai përmban funksionin e numërimit automatik. Pas përfundimit mund të rifilloni numërimin nga e para. I përshtatshëm përgishtat tuaj. Përmasa të vogla për transport dhe përdorim të lehtë. Dhuratë e shkëlqyer për familjen, miqtë tuaj.

Kategoritë