POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF
  • Dyzet Net, pjesa e dytë

    Në librin e tij Dyzet Net, pjesa e dytë autori orvatet të mbajë një vazhdimësi në të kuptuarit e lezetshëm të Kur’anit, duke filluar me mrekullinë e përhershme të Kur’anit për çdo kohë dhe për secilin, interpretimin dhe përkthimin e tij në gjuhët e ‘’momentumit ‘’ dhe ndikimin mbi kulturën dhe terbijen islame, e sidomos përgatitjes për të kuptuar rëndësinë e Fjalës së Zotit.

Kategoritë