POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)
  • Vargu i Profeteve nën dritën e Kur’anit 4

    Në këtë vepër modeste u përpoqëm ta përçojmë jetën shembullore të profetit të profetëve, model për gjithë njerëzimin, dhe imtësitë e thellësitë sublime të personalitetit shembullor si dhe, nën dritën e ajeteve kur’anore, rrëfimet përkatëse mbi të, mbushur plot rrjedha shfaqjesh hyjnore. Në fakt, ndërsa në përshkrimin e tij gjuhët janë tejet të paafta, edhe pohimi i tij përmes gjuhës sonë, gjithashtu, i vëllimshëm sa një gishtëz rrobagepësi ujë nga oqeani, përbëhet prej pikash vese që pikojnë në fushën tonë të njohjes…

Kategoritë