• Forcoje besimin

    Ezani na thirret ditën që lindëm, namazi na u fal atë ditë që vdiqëm, kjo tregon sa e shkurtë është kjo jetë, sa koha mes ezanit dhe një namazi.
    Profeti Muhamed s.a.v.s. ka thënë: ’’Shembulli i kësaj bote në krahasim me botën tjetër, është si të fusësh gishtin në oqean dhe ta shohësh sa ujë ke marrë.’’ – Hadith.
    ‘’Jeto në këtë botë si një i huaj ose si një kalimtar’’ – Hadith.

Kategoritë