POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)
  • Balsami i lumturisë

    Para shumë viteve kam shkruar dhe përkthyer tema të ndryshme, që kanë të bëjnë me lumturinë. Tani erdhi koha t’i përmbledh disa prej tyre dhe t’ia ofroj lexuesit në formën e një libri. Temat qarkullojnë rreth një boshti të njëjtë,lumturisë. Ato mund të përsëriten në ndonjë pjesë, por kjo nuk e dëmton aspak këtë libër, sepse e thekson dhe e tregon rëndësinë që kanë ato.

  • Çelësi i lumturisë

    Secili synon të jetoj i lumtur, por jo secili jeton i tillë. Nganjëherë mes tij e lumturisë, ekzistojnë mure që duhet kaluar e rrugë që duhet trasuar. Lumturia nuk është aq komplekse dhe e dekoduar. Nganjëherë një buzëqeshje e vogël sjell lumturi. Mund të krijosh një buzëqeshje false, por jo edhe lumturinë false. Në jetë mund t’i gënjesh të tjerët, por jo edhe vetveten.

Kategoritë