• Jemenitë e Kuqërremta

    Hysejin Su i cili me secilin libër që e boton e shumëfishon dhe e pasuron trajektoren e tregimit, në këtë vepër përmes tregimit i trajton temat si: bukuritë që i kemi humbur, pasuritë shpirtërore që i kemi humbur, përplasjen mes gjeneratave, “të re-në” e cila e ndërroi dhe e prishi çdo gjë, efektin mbi individin dhe familjen, ndjenjat e pastërta dhe të qiltërta fëmijërore, analizë të thellë psikologjike dhe atë me një mjeshtëri të rrallë.

Kategoritë