• Kopshtet e portokajve

    Kopshtet e portokajve është libri i dhjetë me tregime i autorit Cemal Şakar. Në këtë libër janë 18 tregime të cilat gjithmonë kanë kujdes ndaj të njerëzishmes dhe vërtetësisë, lënë hapësirë për zërat e vërtetë, fytyrat, jetët, dhimbjet dhe shpresat njerëzore, duke i pasuruar këto e mundësitë e formave dhe elaborimeve, përpiqet që pa asnjë ndërprerje te lexuesi të arrijë projeksioni i parafytyruar në imagjinatën e autorit.

Kategoritë