• Mjalt VIP Lujain – Lujain Vip Honey, 1kg

    Në krye të llojeve më të mira të mjaltit të siguruar nga kompania për klientët e saj të çmuar, shfaqet mjalti Lujain i quajtur (VIP Honey) i cili dallohet për cilësinë e tij supreme të pakrahasueshme në mesin e llojeve të tjera të mjaltit që mbështeten shumë me disa faktorë të rëndësishme si shtesa të pelte mbretërore, propolis, e cila shton përfitimet e saj të pafundme që përfshijnë aktivizimin e trupit dhe mbrojtjen e njeriut nga sëmundjet e epokës moderne, duke i dhënë trupit vitalitet, energji, aktivitet veçanërisht aktivitet mendor dhe qartësi të të menduarit, aktivizimin e qarkullimit të gjakut, për biznesmenët dhe mendimtarët për mbështetjen edhe për rritjen e fokusit dhe kapaciteteve të memorizimit të shpejtë, si dhe për vonimin e simptomave të plakjes dhe shtimin e rinisë në lëkurë.

  • Mjaltë Sidri Al Manseb

    Shishja e mjaltit Manseb Sidër është një mjaltë natyral 100% i pastër që prodhohet nga bletët që ushqehen vetëm me nektarin e pemëve Sider. Mjalti Sidr konsiderohet si një nga mjaltët më të mirë dhe është përdorur për të promovuar shëndetin dhe shërimin.

  • Mjaltë Sidri Kashmiri, 1 Kg.

    Mjaltë Sidri Kashmiri është një nga mjaltët më të veçantë në botë që merret nga pemët Sidër në luginën e Kashmirit. Reflektohet të jetë forma më luksoze, e shtrenjtë dhe më e çuditshme e mjaltit në përgjithësi, për shkak të mirëqenies së lidhur me shëndetin dhe aromës së shkëlqyer. Është mjaltë 100% i pastër, organik në formë të papërpunuar.

Kategoritë