POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)
  • Nga morali shembullor i të Dashurve të Allahut 1

    Ky libër tregon për jetën e devotshme të miqëve të Allahut, të mbushur me detaje të shumta dhe të fshehta në rrugën e miqësisë me Allahun, në mënyrën më të bukur dhe më të përsosur, është shfaqur në jetën e të dashurve të Allahut. Për ne, ata janë personalitete shembullore të miqësisë me Allahun. E në mënyrë të veçantë, janë shembuj të rrallë në moralin e devotshmërisë së tyre.

  • Morali i besimtarit

    Pas librit tim të parë, i cili mban titullin Adhurimet e besimtarit ndihem i lumtur që po jua ofroj edhe librin e dytë, të cilin e kam titulluar Morali i besimtarit. Këtë e kam bërë për shkak se morali ka rëndësi të madhe në jetën e çdo besimtari. Këtë gjë e konfirmon hadithi i Muhamedit s.a.v.s., në të cilin thuhet: Jam dërguar që ta përkryej karakterin njerëzor.

Kategoritë