• Njihe veten

  A thua, me të vërtetë e njohim veten, ashtu siç duhet ta njohim dhe siç dëshirojmë ta njohim, apo jo? E nëse e njohim dhe gjejmë prej saj veprime të lavdëruara, atëherë do të duhej ta falënderojmë Allahun xh.sh. për këtë mirësi dhe të mundohemi ta avancojmë dhe ta zhvillojmë edhe më shumë, derisa të arrijmë në piedestalet e moralit dhe të nderit. Nëse këtë nuk e bëjmë, atëherë vetvetiu do të shkojmë në rënie, drejt humnerës dhe humbjes.

  Njihe veten

  CHF7.90
 • Njihe Zotin

  Libri „Njihe Zotin“ i Autorit Mustafa Mahmud, shtjellon në mënyrë tejet sublime dhe interesante qasjen e afrimit të besimtarit drejt Allahut të madhërishëm. Autori këtë e bën në një mënyrë tejet unike duke shtjelluar histori dhe fakte të transmetuara unike brez pas brezi.

  Njihe Zotin

  CHF7.90
 • Njihe Lajmëtarin

  Mësimet e Lajmëtarit të Zotit janë shpresa jonë për një botë të qetë, për një mirëqenie dhe bashkëjetesë pa dhunë. Për t’u njohur me këtë personalitet të ndritur, pranë jush po e sjellim këtë libër, të cilin me lehtësi do ta lexoni. Ju sigurojmë do të donit të ishte edhe më i gjatë, por kësaj radhe po mjaftohemi me kaq duke qenë se biblioteka islame shqipe është mjaft e pasur me biografinë e kësaj figure magjepsëse si nga autorët vendorë ashtu edhe nga të huajt.

Kategoritë