• Hoxhë Kadri Prishtina mendimtar Islam

    Ky libër paraqet një aspekt të pandriçuar sa duhet deri më tash të veprimtarisë së Hoxhë Kadri Prishtinës, patriot, diplomat, jurist, politikan e publicist më të spikatur të çerekut të parë të shekullit njëzet. Ai, së bashku me patriotët e tjerë shqiptarë të asaj kohe, tërë jetën ia kushtoi çlirimit dhe bashkimit të trojeve shqiptare.

  • Prishtina

    Në Prishtinë u ktheva më 18 qershor 1999, gjashtë ditë pas hyrjes së trupave të NATO – s në Kosovë. Në pragun e derës së apartamentit tim gjeta një mi të mbuluar nga mizat me krahë të shndritshëm, të cilat zukatnin hareshëm në ajrin kundërmues të korridorit.

    Prishtina

    CHF19.90

Kategoritë