POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)
  • Rrugët e shpëtimit

    Ky është një libër në të cilin është bërë një përmbledhje e haditheve lidhur me dispozitat juridike, e cila edhe pse sipas vëllimit është mesatare. Ky libër nuk është si disa libra të vegjël që lënë shumë gjëra për i përmendur dhe që për fat të keq janë përhapur shumë në shqip, në të njëjtën kohë nuk është shumë voluminoz dhe shumë i detajuar që të bëhet i bezdisshëm.

Kategoritë