• Sherh es Sunneh – Imam El Berbehari

    Lexues i nderuar, ky libër është i rrallë për nga lloji dhe autori, i cili është dijetar, muhadith, pasues i besimit të pastër sipas metodës se të parëve tanë të mirë. Lexuesve shqipfolës iu shtua edhe një shok i jetës, një libër me vlere të madhe, nevoja për të cilin ishte e madhe. Ky është një libër që qartëson shumë gjëra të turbullta dhe lexuesi do të gjejë në të përgjigje shumë adekuate për brengat e sotme ne këto kohë sprovash të shumta.

Kategoritë