POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)
  • Sinqeriteti

    Libri Sinqeriteti i hoxhës së nderuar Jakup Asipi është ky libri i dytë me radhë, të cilin do të keni mundësi ta lexoni me kënaqësi dhe me ngazëllim të madh, sepse vetë ligjërimi i tij, vetë ai ishte i tillë, një hoxhë, një dijetar, një njeri i gjallë, i virtytshëm e me parime në jetë. Ai ishte vetë një erë e lehtë që freskonte zemrat e muslimanëve kudo që shkonte, kudo që dëgjohej e kudo që lexohej.

    Sinqeriteti

    CHF11.90

Kategoritë