POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)
  • Turku imagjinar

    “Turku Imagjinar” edituar nga profesori slloven i antropologjisë kulturore Bozhidar Jezernik. Në këtë libër Bozhidar Jezernik vë ne dukje perceptimin ndaj turkut si “tjetri” i Evropës, ndërsa libri kryesisht përbëhet nga disa artikuj shkencorë të studiuesve slloven dhe turq. Në të,gjithashtu janë përfshirë edhe tre artikuj të studiuesve shqiptarë që merren me diadën turku-shqiptari. Ky botim përbën një material të rëndësishëm për fushat sociale dhe humanitare, për hulumtuesit, studentët dhe profilet e ndryshme të shkencave shoqërore.

    Turku imagjinar

    CHF17.90

Kategoritë