Mirësevini në FRI Swiss

Ne lidhim miliona blerës dhe shitës në të gjithë botën, duke fuqizuar njerëzit dhe duke krijuar mundësi ekonomike për të gjithë.

Brenda tregjeve tona, miliona njerëz në mbarë botën lidhen, si në internet ashtu edhe jashtë linje, për të bërë, shitur dhe blerë produkte unike. Ne gjithashtu ofrojmë një gamë të gjerë të Shërbimeve dhe mjeteve të Shitësit që ndihmojnë sipërmarrësit krijues të fillojnë, menaxhojnë dhe shkallëzojnë bizneset e tyre. Misioni ynë është të riimagjinojmë tregtinë në mënyra që ndërtojnë një botë më të kënaqshme dhe të qëndrueshme, dhe ne jemi të përkushtuar të përdorim fuqinë e biznesit për të forcuar komunitetet dhe fuqizuar njerëzit.

Dërgim i shpejtë

Pranim në kohë rekord.

Pagesa të sigurta

100% siguri në pagesa online.

24/7 Mbështetje

Në çdo kohë në kanalet tona.

Dërgesa të lira

Vetëm 10CHF brenda Zvicrës.

Pyetjet e shpeshta

TË NDRYSHME

Sa kushton posta për porositë brenda dhe jashtë Zvicrës?

Për porositë brenda Zvicrës klientët ngarkohen 10 CHF ndërsa jashtë saj 45 CHF.

Brenda sa ditëve arrin porosia brenda dhe jashtë Zvicër?

Porositë brenda Zvicrës arrinë 4 deri në 8 ditë, ndërsa jashtë Zvicrës 10 deri në 12 ditë.

Cilat janë mundësitë e pagesave për porositë online?

Transferim direkt bankar
Fakturë - Rechnung
PayPal (Visa, Mastercard, Amex, Discover etc).

Keni pranuar një produkt të dëmtuar?

Për porositë të cilat janë të dëmtuara ato mund të zëvendësohen menjëherë me produkt tjetër pasi të raportohet nga klienti.

A ka mundësi ndrrimi të produktit të blerë?

Produktet të cilat nuk janë përdorur nga klienti mund të ndërrohen me produkt tjeter brenda 1 jave pas blerjes.

Si të bëjmë porosi në FRI Swiss?

Hapi parë

Pasi keni zgjedhur produktin/tet qe dëshironi të porositni shtypni butonin “Shtoni në shportë”.

Hapi dytë

Në shportë mund të ri-konfirmoni produktet dhe më pastaj vazhdoni me butonin “Kaloni te kasa”.

Hapi tretë

Kasa përfshinë shënimin e të dhënat personale, numrit kontaktues dhe adresën e dërgesës.

Hapi katërt

Në fund zgjedhni metodën e pagesesë dhe shtypni “Bëje porosinë”. Me email pranoni konfirmimin e porosisë.

Partnerët tanë

Drejtuesit dhe ndikuesit e industrisë njohin FRI SWISS si një nga kompanitë me pakicë më të besueshme në Zvicër, duke u renditur e lartë si për kënaqësinë e klientit ashtu edhe të punonjësve.

Kategoritë