10 X: Rregulli i vetëm që bën dallimin ndërmjet suksesit dhe dështimit

CHF22.90

8 stok

Suksesi ekstrem, sipas përkufizimit, shtrihet përtej veprimit normal. Nëse dëshironi të arrini sukses ekstrem, nuk mund të operoni njësoj si të tjerët e të pranoni mediokritetin. Ju duhet ta eliminoni fatin dhe shansin nga ekuacioni i biznesit, e të siguroni arritjen e suksesit masiv. Rregulli 10X ju tregon si! Suksesi është detyra, obligimi dhe përgjegjësia juaj, ndaj ky libër ju udhëzon hap pas hapi se si të arrini sukses fenomenal!

Titulli: 10 X: Rregulli i vetëm që bën dallimin ndërmjet suksesit dhe dështimit
Titulli origjinal: The 10X Rule: The Only Difference Between Success and Failure
Autor: Grant Cardone
Shtëpia botuese: Minerva

Suksesi ekstrem, sipas përkufizimit, shtrihet përtej veprimit normal. Nëse dëshironi të arrini sukses ekstrem, nuk mund të operoni njësoj si të tjerët e të pranoni mediokritetin. Ju duhet ta eliminoni fatin dhe shansin nga ekuacioni i biznesit, e të siguroni arritjen e suksesit masiv. Rregulli 10X ju tregon si! Suksesi është detyra, obligimi dhe përgjegjësia juaj, ndaj ky libër ju udhëzon hap pas hapi se si të arrini sukses fenomenal!

Kategoritë

10X Rregulli i vetëm që bën dallimin ndërmjet suksesit dhe dështimit

10 X: Rregulli i vetëm që bën dallimin ndërmjet suksesit dhe dështimit