7 sekretet drejt suksesit

CHF13.90

19 stok

Dija është fuqi. Njerëzit që kanë arritur sukses, nuk janë medeomos më të aftë ose më inteligjentë se të tjerët. Ajo që i ndan është dëshira e tyre e zjarrtë dhe etja për dije. Sa më shumë të dini, aq më shumë arrini. Liderët e mëdhenj kanë teknika që i lejojnë të arrijnë majën e malit. Lexoni biografitë e liderëve te mëdhenj dhe mësoni nga zakonet e tyre, frymëzimet dhe filozofitë…

Titulli: 7 sekretet drejt suksesit
Autor: Dr. Kenan Crnkić
Botues: Behxhet Bici
Përktheu nga anglishtja: Çeltina Lloshi
Redaktoi: Xhevat Lloshi
Realizimi teknik: Avni G. Gashi
Botoi: ELTA BS

Dija është fuqi. Njerëzit që kanë arritur sukses, nuk janë medeomos më të aftë ose më inteligjentë se të tjerët. Ajo që i ndan është dëshira e tyre e zjarrtë dhe etja për dije.

Sa më shumë të dini, aq më shumë arrini. Liderët e mëdhenj kanë teknika që i lejojnë të arrijnë majën e malit. Lexoni biografitë e liderëve te mëdhenj dhe mësoni nga zakonet e tyre, frymëzimet dhe filozofitë…

Kur të zgjidhni partnerin e jetës, kujtoni që ky është vendimi më i rëndësishëm i jetës tuaj.

Martesa ju jep 90% të mbështetjes, lumturisë dhe arritjeve, kështu që zgjidhni me mençuri. Merrini në konsideratë cilësi si dashuria, sensi i humorit, inteligjenca, integriteti, pjekuria, temperamenti, përshtatshmëria dhe ajo karakteristika e papërshkrueshme e tërheqjes së dyanshme…

Merreni shtruar dhe mos lejoni njeri t’iu shpjerë në një vendim të nxituar. Mbusheni dhomën me lule me ngjyra të ndezura, të freskëta. Ky është një nga investimet më të mira që mund të bëni. Lërini tingujt e muzikës së bukur, të qeshurat e forta dhe gëzimin të mbushin oazin e shtëpisë suaj. Familjariteti shkakton përbuzje, është një rregull i mirë. Yjet qëndrojnë lart mbi tokë.

Kategoritë

7 sekretet drejt suksesit

7 sekretet drejt suksesit

CHF13.90

Add to Cart