POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

7 zakonet e njerëzve të suksesshëm

CHF23.90

3 stok

Autori jep leksione të fuqishme për ndryshimin individual. Ky është botimi i plotë dhe është shitur më shumë se 15 milionë kopje. Tom Peters e konsiderohet këtë një libër të mrekullueshëm që mund të të ndryshojë jetën….

Titulli: 7 zakonet e njerëzve të suksesshëm
Shtëpia botuese: TITANIK
Autori: Stephen R. Covey
Nr i faqeve: 424

Autori jep leksione të fuqishme për ndryshimin individual. Ky është botimi i plotë dhe është shitur më shumë se 15 milionë kopje. Tom Peters e konsiderohet këtë një libër të mrekullueshëm që mund të të ndryshojë jetën….

Kategoritë

7 zakonet e njerëzve të suksesshëm

CHF23.90

Add to Cart