Abetare mbarëkombtare Shqipëri – Kosovë, për klasën e parë të arsimit fillor

CHF11.90

S’ka stok

Fituese në konkursin e përbashkët të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës e Shqiprisë dhe nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Kosovës Prill, 2012. Miratuar nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës e Shkencës e Shkencës dhe nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e teknologjisë e Kosovës Prill, 2012.

Titulli: Abetare mbarëkombtare Shqipëri – Kosovë, për klasën e parë të arsimit fillor
Autorë: Mimoza Gjokutaj, Shezai Rrokaj, Islam Krasniqi, Saranda Pozhegu
Redaktorë shkencorë: Prof. Dr. Rami Memushaj, Dr. Neki Juniku
Recensues: Prof. Dr. Ymer Çiraku, Balkize Loxha, Arjana Kamba
Redaktore letrare: Prof. As. Dhurata Shehri
Redaktore gjuhësore: Prof. As. Aljula Jubani
Korrektore: Besmira Mino, Dorina Basha
Ilustrimet grafike: Lorenc Buzi
Paraqitja grafike: Elidor Kruja
Botues: Botimet Pegi, Dukagjini
Shtypi: Shtypshkronja Pegi

Fituese në konkursin e përbashkët të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës e Shqiprisë dhe nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë e Kosovës Prill, 2012. Miratuar nga Ministria e Arsimit dhe e Shkencës e Shkencës e Shkencës dhe nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e teknologjisë e Kosovës Prill, 2012.

Kategoritë

Abetare mbarëkombtare Shqipëri – Kosovë, për klasën e parë të arsimit fillor

CHF11.90