Ajo që kërkon vetveten

CHF11.90

15 stok

Ky libër është një rrëfim i ngjarjeve tronditëse që përjetoi një vajzë me bukuri legjendare në rrugën e famës.Historia e shkatërrimit në kthetrat e kolapsit ndërkohë që thurte ëndrrat për t’u bërë princeshë në botën marramendëse me kurorat që vinte në kokë pas konkurseve të bukurisë.

Ngjarjet misterioze që përjetoi,përpjekja për ta gjetur përsëri vetveten dhe dashuria e pastër në shpirtin e saj qëndrojnë në thelb të librit.

Libri flet për traditën, moralin, famën, tradhtinë, dashurinë dhe nga gjithë kjo tregon se fundi është që pa mbështetjen te Zoti, njeriu nuk vlen asgjë.

Autori: Halit Ertugrul

Redaktor: Bujar Vërbovci

 Përkthyese: Naile Sulaj

Shtëpia botuese: Sira

Numri i faqeve:296

Ky libër është një rrëfim i ngjarjeve tronditëse që përjetoi një vajzë me bukuri legjendare në rrugën e famës.Historia e shkatërrimit në kthetrat e kolapsit ndërkohë që thurte ëndrrat për t’u bërë princeshë në botën marramendëse me kurorat që vinte në kokë pas konkurseve të bukurisë.

Ngjarjet misterioze që përjetoi,përpjekja për ta gjetur përsëri vetveten dhe dashuria e pastër në shpirtin e saj qëndrojnë në thelb të librit.

Libri flet për traditën, moralin, famën, tradhtinë, dashurinë dhe nga gjithë kjo tregon se fundi është që pa mbështetjen te Zoti, njeriu nuk vlen asgjë.

Kategoritë

Ajo që kërkon vetveten