Aladini dhe Llamba Magjike

CHF5.90

2 stok

Përralla klasike “Aladini dhe Llamba Magjike” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Aladini dhe Llamba Magjike
Botues: Efekos

Përralla klasike “Aladini dhe Llamba Magjike” vjen në një edicion krejt të veçantë në formatin A4. Përralla janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Aladini dhe Llamba Magjike

Aladini dhe Llamba Magjike