Amina kanë e kuqe – Amina colour paste cones

CHF19.90

2 stok

Amina Henna Instant Tatto aplikohet në duar dhe në këmbë. I jep ngjyrë të menjëhershme trupit tuaj Amina Henna Instant Tatto do të duhen vetëm 5 minuta për t’i bërë të kuqe modelet tuaja. Ky është një kon Mehendi që funksionon shpejt. Është shumë e lehtë për t’u përdorur.

Produkti: Kanë e kuqe
Prodhuesi: Amina
Sasia: Paketim me 12 copa

Amina Henna Instant Tatto aplikohet në duar dhe në këmbë. I jep ngjyrë të menjëhershme trupit tuaj Amina Henna Instant Tatto do të duhen vetëm 5 minuta për t’i bërë të kuqe modelet tuaja. Ky është një kon Mehendi që funksionon shpejt. Është shumë e lehtë për t’u përdorur.

Është një përzierje unike e gjetheve Mehendi me sasinë e duhur dhe cilësinë më të mirë të vajrave të eukaliptit dhe karafilit për të prodhuar ngjyrë të pasur në duart, pëllëmbët dhe këmbët tuaja.

Amina Henna Instant Tattoo është në dispozicion në formë balte. Arsyeja për ta bërë këtë produkt në formë balte është se në këtë formë dizajni i lehtë për t’u printuar. Dhe kur aplikoni në dorë, ndjeheni të freskët, ndihmon në uljen e djegies së lëkurës Në çdo rast, kjo është zgjedhja perfekte për femrat. 

Kategoritë

Amina kanë e kuqe - Amina colour paste cones