Anasoni (Pimpinella Anisum)

CHF3.45CHF6.90 (-50%)

S’ka stok

Tradicionalisht përdoret për pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes, duke ndihmuar në rastet si astma, bronkiti, ftohjet, pneumonia dhe sinusiti.
Besohet se ndihmon edhe për çrregullimet e stomakut si dhe mungesën e oreksit.
Mund të reduktojë dhimbjet e barkut dhe gazrat. Ndihmon edhe në prodhimin e qumështit te gratë gjidhënëse.

Categories: ,

Tradicionalisht përdoret për pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes, duke ndihmuar në rastet si astma, bronkiti, ftohjet, pneumonia dhe sinusiti.
Besohet se ndihmon edhe për çrregullimet e stomakut si dhe mungesën e oreksit.
Mund të reduktojë dhimbjet e barkut dhe gazrat. Ndihmon edhe në prodhimin e qumështit te gratë gjidhënëse.

Kategoritë

Anasoni (Pimpinella Anisum)

CHF3.45CHF6.90 (-50%)