Anti Ekzema – Ilaç për majasil

CHF14.90

S’ka stok

Ilaq natyral kundër majasilit (ekzemës) me përbërje 100% natyrale

Këshilla:
Ekzistojnë disa ushqime të cilat mund ta përkeqësojnë ekzemën dhe psorijazën tek pacientë të ndryshëm. Ushqimet më të njohura të cilat shkaktojnë ekzemë janë vezët, qumështi, kikirikët, soja,ushqimet djeges, domatja , varsisht nga personi.

Arsyet më të mëdha për shfaqjen e ekzemës dhe psorijazës janë:
– Përdorimi i sapunëve apo detergjentëve
– Kushtet klimatike
– Veshjet apo bizhutë e ndryshme
– Kremërat
– Djersa
-Bakteriet e ambientit
– Cimento
– Milli

Gjërat që duhet larguar
Fërkimi dhe kruarja e lëkurës duhet evituar pasi ky veprim e përkeqëson pezmatimin , qëndrimi shumë në kemb apo ulur.
Mos përdorni sapunë, detergjentë që thajnë lëkurën.
Largohuni nga larjet e gjata në banjë të ngrohtë ose dush të ngrohtë dhe kohëgjatë sepse larjet e tilla mund ta ngacmojnë dhe thajnë lëkurën edhe më shumë, është e preferume që uji te përdoret vetëm në raste të domosdoshme.

Përbërësit:
Vajra esencal
Melmesa

Përdorimi:
Te lyhet 3 hëre në ditë.
Të ruhet në vende të errëta të thata dhe të freskta.

Efektet:
Ka efekt mbrenda 3-4 dite deri sa të largohet duhen 3 jave.
Djeg kur e lyjen zakonisht shum pak, dhe ka mundësi në fillim te përdorimit të rritet pak, tëe tjera efekte ansore nuk ka.

-Per hemoroide futet nje sasi në anus me shiringe
Edhe lyhet pjesa jashtme dhe si kshillë për të pasur efekt shërimi i hemoroideve sugjerohet vaj ulliri të pastër në mengjes me barkun bosh dhe ushqime sa më të lëngshme.

Kategoritë

Anti Ekzema - Ilaç për majasil

Anti Ekzema - Ilaç për majasil

CHF14.90