Anzat e Parnasit

CHF9.90

S’ka stok

Nuk ka një vepër të dytë si Anzat e Parnasit që e sjell mentalitetin, psikologjinë, mjedisin dhe rrethanat e kohës në të cilat u shkruan këto satira. Përmes kësaj vepre kuptojnë më së miri shqiptarin e djeshëm dhe të sotëm, prandaj Anzat duhet të jenë në çdo bibliotekë shqiptari.

Titulli: Anzat e Parnasit
Autor: Gjergj Fishta
Përgaditi për shtyp: Metin & Rejnald Lleshi
Kopertina: Arben Çela
Paraqitja grafike: Alba Janaqi
Realizoi botimin: Ali Lleshi
Shtypi: Reklama

Nuk ka një vepër të dytë si Anzat e Parnasit që e sjell mentalitetin, psikologjinë, mjedisin dhe rrethanat e kohës në të cilat u shkruan këto satira. Përmes kësaj vepre kuptojnë më së miri shqiptarin e djeshëm dhe të sotëm, prandaj Anzat duhet të jenë në çdo bibliotekë shqiptari.

Kategoritë

Anzat e Parnasit

CHF9.90