POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Ardhmëria e Njerëzimit

CHF22.90

5 stok

Fizikani me fame boterore na dergon ne nje udhetim ne te ardhmen duke i paraqitur zhvillimet marramendese ne robotike,naniteknologji dhe bioteknologji te cilat nje dite do te na mundesojne qe ti ndertojme shtepite tona ne mesin e tyre.

Titulli: Ardhmëria e Njerëzimit
Autor: Michio Kaku
Botoi: Shtëpia botuese Pena

Fizikani me fame boterore na dergon ne nje udhetim ne te ardhmen duke i paraqitur zhvillimet marramendese ne robotike,naniteknologji dhe bioteknologji te cilat nje dite do te na mundesojne qe ti ndertojme shtepite tona ne mesin e tyre.

Kategoritë

Ardhmëria e Njerëzimit

CHF22.90

Add to Cart