Argussy Krem për akne – Argussy Acne Melasma Cream

CHF4.90

S’ka stok

Argussy Krem për akne me formulë barishtore është një krem për fytyrën i cili është efektiv kundër problemeve të lëkurës si akneve, puçrave dhe njollave të errëta, dhe gjithashtu zvogëlon vajin e fytyrës që mund të shkaktojë akne dhe puçrrave. Është zhvilluar posaçërisht për të zbutur dhe zbardhuar lëkurën tuaj të fytyrës.

Argussy Krem për akne me formulë barishtore është një krem për fytyrën i cili është efektiv kundër problemeve të lëkurës si akneve, puçrave dhe njollave të errëta, dhe gjithashtu zvogëlon vajin e fytyrës që mund të shkaktojë akne dhe puçrrave. Është zhvilluar posaçërisht për të zbutur dhe zbardhuar lëkurën tuaj të fytyrës.

Kategoritë

Argussy Krem për akne – Argussy Acne Melasma Cream

CHF4.90