Armiku i Grave

CHF12.90

S’ka stok

Një bukuroshe e llastuar nga Stambolli, Sara, vjen në çifligun e vogël së dajës së vet, ku bëhet sundimtare e plotë. Çdo burrë është gati të japë për të gjithçka… Mirëpo një ditë në çiflig shfaqet një njeri i çuditshëm, Homongolosi, para të cilit hiret e saj janë të pafuqishme. Dhe atëherë Sara vendos ta ndëshkojë atë rreptësisht për mospërfilljen ndaj bukurisë së saj… Ajo betohet se do ta nënshtrojë me çdo çmim zemrën e armikut të grave dhe do ta detyrojë t’i bjerë në gjunjë e t’i lutet asaj…

Autori : Reşat Nuri Güntekin
Përktheu: Gëzim Shehi
Botuesi: Shtëpia botuese “Fan Noli”

Një bukuroshe e llastuar nga Stambolli, Sara, vjen në çifligun e vogël së dajës së vet, ku bëhet sundimtare e plotë. Çdo burrë është gati të japë për të gjithçka… Mirëpo një ditë në çiflig shfaqet një njeri i çuditshëm, Homongolosi, para të cilit hiret e saj janë të pafuqishme. Dhe atëherë Sara vendos ta ndëshkojë atë rreptësisht për mospërfilljen ndaj bukurisë së saj… Ajo betohet se do ta nënshtrojë me çdo çmim zemrën e armikut të grave dhe do ta detyrojë t’i bjerë në gjunjë e t’i lutet asaj…

 

Kategoritë

Armiku i Grave

CHF12.90