POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Arritja Maksimale

CHF23.90

5 stok

Strategji dhe Aftësi që do të Çlirojnë Fuqitë e Fshehta drejt Suksesit

Titulli në origjinal: Maximum Achievement – Strategies and Skills
Botues: Taulant Bici
Shtëpia Botuese: Botime Koliqi
Redaktor përgjegjës: Behxhet Bici
Përktheu nga origjinali: Xhadi Xhana
Redaktore gjuhësore: Besjana Ajazi
Kopertina dhe faqosja: Arbëresh Dalipi

Strategji dhe aftësi që do të çlirojnë fuqitë e fshehta drejt suksesit nga Brian Tracy.

Kategoritë

Arritja Maksimale

CHF23.90

Add to Cart