POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Arti i shërbimit ndaj Klientit

CHF6.90

13 stok

I dashur lexues, mirë se vjen në lundrimin tonë së bashku, për në një udhëtim të gjatë nëpër thellësitë e botës së shërbimit ndaj klientit!

 

Titulli: Arti i shërbimit ndaj Klientit
Autor: Dr. Ibrhim El-Fekij
Përktheu: Arta Ujkaj
Redaktor: Bujar Vërbovci
Për botuesin: Bashkim Avdiu
Botues: Sira

I dashur lexues, mirë se vjen në lundrimin tonë së bashku, për në një udhëtim të gjatë nëpër thellësitë e botës së shërbimit ndaj klientit!
Le të lundrojmë së bashku, e të njihemi me përmbledhjen e përvojave dhe të njohurive që kam përfituar unë nga jeta, në fushën e shërbimit ndaj klientit, veçanërisht pasi që une kam pasur përvojë për shumë vite aty.

Kategoritë

Arti i shërbimit ndaj Klientit