ATLLASI I HIXHAMËS

CHF22.90

9 stok

Në këtë libër tregohen dobitë e hixhamës në trupin e njeriut sëmundjet që ajo shëron dhe ndihmon në lehtësimin e tyre.
Ndërkohë ky libër të informon për shumë gjëra të tjera si psh kush duhet dhe nuk duhet që ta bëjë HIXHAMËN ,çfarë duhet të bëjmë para dhe pas saj.
Një libër shumë i bukur pasi të informon dhe të trëgon vendet se ku duhet të aplikohet hixhama
nëpërmjet ilustrimeve me figura për cdo sëmundje që ekziston .

Autori: Zejnep Ersoy
Përktheu: PT.Edita Berani Badivuku
Dizajn Kopertine: Behar Berhami
Boton: FOX PUBLISHING

Sëmundjet fizike dhe mendore janë në rritje.Mjekësia alternative HIXHAMA është praktikuar për shekuj me rrrallë dhe është një sunet i Profetit Muhamed s.a.v.s.

Fjala hixham vjen nga fjala arabe dhe do të thotë kthimi i trupit në formën normale .

Në këtë libër tregohen dobitë e hixhamës në trupin e njeriut sëmundjet që ajo shëron dhe ndihmon në lehtësimin e tyre.

Ndërkohë ky libër të informon për shumë gjëra të tjera si psh kush duhet dhe nuk duhet që ta bëjë HIXHAMËN ,çfarë duhet të bëjmë para dhe pas saj.

Një libër shumë i bukur pasi të informon dhe të trëgon vendet se ku duhet të aplikohet hixhama nëpërmjet ilustrimeve me figura për cdo sëmundje që ekziston .


Kategoritë

ATLLASI I HIXHAMËS