Babai i pasur, babai i varfër, Çfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme

CHF19.90

6 stok

Ky libër u dedikohet të gjithë prindërve kudo që të jenë, të cilat janë mësuesit më të rëndësishëm të fëmijëve.

Titulli: Babai i pasur, babai i varfër, Çfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme
Titulli i origjinalit: Rich Dad, poor Dad
Autori: Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lehter C.P.A
Shqipëroi: Kushtrim Islami
Editor: Ali Mehmetaj
Redaktoi: Çeltina Lloshi
Design: Orjola Hallvaxhiu
Realizimi kompjuterik: Studio Luli – Prishtinë
Shtëpia botuese: Titanic – Prshtinë, Elta BS
Fq. 274

Ky libër u dedikohet të gjithë prindërve kudo që të jenë, të cilat janë mësuesit më të rëndësishëm të fëmijëve. Çfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme!

“Baba i pasur baba i varfër” do tua rrëzojë mitin se keni nevojë për të ardhura më të mëdha për tu bërë i pasur.
Ta sfidojë besimin se shtëpia juaj është burimi financiar.
T’u tregojë prindërve përse ata nuk mund të mbështeten në sistemin shkollor për të mësuar fëmijët e tyre rreth parasë.
T’iu mësojë si ti harxhoni burimet dhe shpenzimet financiare.
T’iu mësojë si ti mësoni fëmijët tuaj me paratë që të jeni më të sukseshëm financiarisht në të ardhmen.
Robert Kiyosaki është një biznesmen, investitor, autor librash dhe mësues. Ai i mëson njerëzit që të bëhen milionerë. Për këtë arsye ata e quajnë mësues shkolle për milionerë…

Kategoritë

Babai i pasur, babai i varfër, Çfarë u mësojnë të pasurit fëmijëve të tyre që nuk ua mësojnë klasa e varfër dhe e mesme