Batakçiu – Orhan Kemal

CHF14.90

2 stok

Shitej drogë, opium, falsifikoheshin raportet e dentistëve dhe të dënuarit rrinin jashtë deri natën vonë…dhe më e keqja ishte se Drejtori i mëparshëm vinte në burg i dehur tapë dhe luante kumar me të dënuarit.
Avokati, edhe pse i dinte të gjitha këto, bërtiti gjojë sikur ishte i befasuar.

Autor: Orhan Kemal
Përktheu: Xhimi Lazri
Botuesi: Shtëpia Botuese “Fan Noli”

Shitej drogë, opium, falsifikoheshin raportet e dentistëve dhe të dënuarit rrinin jashtë deri natën vonë…dhe më e keqja ishte se Drejtori i mëparshëm vinte në burg i dehur tapë dhe luante kumar me të dënuarit.
Avokati, edhe pse i dinte të gjitha këto, bërtiti gjojë sikur ishte i befasuar.

Kategoritë

Batakçiu - Orhan Kemal