Bazat e edukimit islam

CHF19.90

3 stok

Shtëpia Botuese Logos-A para jush sjell veprën “Bazat e edukimit Islam” të autorit Seid Ismail Ali.
Në këtë vepër autori Ali ofron një kornizë mjaft të detajuar mbi bazamentet e edukimit dhe të pedagogjisë islame. Konsiderojmë që ky libër përmbush një hapësirë të konsiderueshme kur behët fjalë mbi konceptin islam të edukimit.

Titulli: Bazat e edukimit islam
Autori: Seid Ismail Ali
Formati: A5
Faqe: 544

Shtëpia Botuese Logos-A para jush sjell veprën “Bazat e edukimit Islam” të autorit Seid Ismail Ali.
Në këtë vepër autori Ali ofron një kornizë mjaft të detajuar mbi bazamentet e edukimit dhe të pedagogjisë islame. Konsiderojmë që ky libër përmbush një hapësirë të konsiderueshme kur behët fjalë mbi konceptin islam të edukimit.

Kategoritë

Bazat e edukimit islam