Bëhu Hadixhja e tij! Si duhet kujdesur dhe përkthelur bashkëshortin?

CHF7.90

2 stok

Të jeshë Hadixhja e tij do të thotë në të vërtetë kujdesi dhe brenga konstatnte për bashkëshortësinë personale, sepse vetëm në atë mënyrë martesa ka mundësi të ketë sukses dhe të mbijetojë, e që bashkëshortët të jenë vërtetë të lumturë.

Titulli: Bëhu Hadixhja e tij! Si duhet kujdesur dhe përkthelur bashkëshortin?
Autore: Edina Çokiç
Për botuesin: Bekir Halimi
Përktheu dhe përshtati: Nig’jar Bajrami Hoti
Kryeredaktor: Rafet Zaimi
Redaktor gjuhësor: Arsim Jonuzi
Redaktor teknik: Suhejb Xhemaili
Redaktor profesional: Bedri Lika
Botues: Nun

Të bëhesh Hadixhja e tij duhet kënaqur dhe plotësuar dëshirat e bashkëshortit në qdo mënyrë të mundshme, ta lavdërosh, në vend që ta kritikosh, ta falësh në vend që me të të hidhërohesh, ta lehtësosh atë në qdo situatë në vend që t’ia vështërsosh, të besosh në të në vend që ta nënqmosh, në të njëjtën kohë të jeshë mbështetëse e tij, në vend që të jeshë barrë për të. Ty Hadixhja e të cilit dëshiron të jeshë përgjithmonë.

Të jeshë Hadixhja e tij do të thotë në të vërtetë kujdesi dhe brenga konstatnte për bashkëshortësinë personale, sepse vetëm në atë mënyrë martesa ka mundësi të ketë sukses dhe të mbijetojë, e që bashkëshortët të jenë vërtetë të lumturë.

Kategoritë

Bëhu Hadixhja e tij! Si duhet kujdesur dhe përkthelur bashkëshortin?