Besimtarët, koment i kaptinës El – Muminun

CHF9.90

S’ka stok

Ne veprën ’’Besimtarët ’’ të botuar nga autori Dr.Shefqet Krasniqi komentues i kaptinës El-Muminun vazhdimi i serisë së librave të tefsirit na ndihmon te kuptojme ne pergjithesi besimin dhe ne vecanti cilesite e besimtareve te devotshem te cilët do te jenë te shpëtuar, për shkak te pastërtisë se brendshme te tyre, racionalitetit, qendrueshmerise mendore, moralit, etjes per te kerkuar te verteten, qellimet e drejta si dhe perkushtimin e tyre ndaj Islamit.

Titulli: Besimtarët, koment i kaptinës El – Muminun
Autor: Dr. Shefqet Krasniqi
Redaktor: Sejdi Sallahu
Lektor: Mr. Arjan Koçi
Përgaditja kompjuterike: Jeton Svirca
Dizajni: Trim Sokoli
Botues: Shtëpia botuese E-ERA SH.P.K.

Ne veprën ’’Besimtarët ’’ të botuar nga autori Dr.Shefqet Krasniqi komentues i kaptinës El-Muminun vazhdimi i serisë së librave të tefsirit na ndihmon te kuptojme ne pergjithesi besimin dhe ne vecanti cilesite e besimtareve te devotshem te cilët do te jenë te shpëtuar, për shkak te pastërtisë se brendshme te tyre, racionalitetit, qendrueshmerise mendore, moralit, etjes per te kerkuar te verteten, qellimet e drejta si dhe perkushtimin e tyre ndaj Islamit.

Disa njerez nuk arrin te shohin qe ne ket bote manifestimin e Zotit si dhe gjerat e tjera qe jane pertej se dukshmes keshtu qe ne ne kete liber njihemi kryesisht me vertetesine e Allahut xh.sh si Zoti i vetem i vertet qe duhet adhuruar ,me ceshtjen e imanit, lavderimin dhe pergezimin e muslimaneve me nje fitore te madhe. Njihemi poashtu me esencen dhe pershkrimin e krijimit te njeriut, me urtesin dhe dijen e te madhit Zot xh.sh, me te mirat dhe begatite qe u ka dhene atyre si dhe me shembullin e nje numer pejgamberesh te cilet vine si keshille per besimtaret qe te bejne saber ne vazhdimin e davetiti te tyre.

Perfundimi i kesaj vepre na njeh me qendrimin e njerezve ne diten e gjykimit dhe ne fund urdheron Pejgamberin alejhi selam per kerkim falje e meshire nga i madhi Zot. Analiza dhe struktura e komentimit te kesaj Sureje te Kur anit nga Dr.Shefqet Krasniqi eshte aq e persosur per sa u perket argumenteve dhe llogjikes se saj saqe nuk ka vend dyshimi ne te. Cilesia e vepres referencat e shumta ne numer si dhe permbledhja jep prova te qarta e te kuptueshme per lexuesin i cili kerkon te informohet dhe te sqarohet ne lidhje me zbritjen dhe qellimin e kesaj sureje.

Kategoritë

Besimtarët, koment i kaptinës El – Muminun

CHF9.90