Besoni në veten tuaj, shtoni vetëvlerësimin dhe ndihuni mirë në lëkurën tuaj

CHF15.90

2 stok

Ky libër, i mbushur me këshilla, sugjerime dhe citime, do t’ju japë forcën për t’i kthyer mendimet negative në pozitive dhe të fitoni vetëbesimin me çdo ditë që kalon.

Titulli: Besoni në veten tuaj, shtoni vetëvlerësimin dhe ndihuni mirë në lëkurën tuaj
Titulli në origjinal: Believe in Yourself
Autorë:  Jasmin Kirkbride
Përkthyes: David Hudhri
Botues : Shtëpia Botuese Minerva
Fletët    160

Ky libër, i mbushur me këshilla, sugjerime dhe citime, do t’ju japë forcën për t’i kthyer mendimet negative në pozitive dhe të fitoni vetëbesimin me çdo ditë që kalon.

Në këtë libër shtrohen pyetje që jam bëjmë çdo ditë vetes; ngrihen ndjesi dhe makthe që na pengojnë për të ecur para, etj. Do të gjeni përgjigje tej mase të vlefshme për këto pyetje që mbase do ta keni pasur të vështirë për të dhënë përgjigjet e duhura apo gjetur këshilluesin e mirë:

A keni dëshiruar ndonjëherë më shumë vetëbesim në aftësitë tuaja?

A ju vijnë mendime negative, duke krahasuar veten me të tjerët?

A keni pasur ndonjëherë frikë të flisni, sepse mendoni që opinioni juaj nuk ka vlerë?

Nuk jeni vetëm dhe ekziston një mënyrë që të përballeni me vetëvlerësimin e ulët.

Kategoritë

Besoni në veten tuaj, shtoni vetëvlerësimin dhe ndihuni mirë në lëkurën tuaj