Betimi i gjeneratës rilindase

CHF4.90

5 stok

Ekziston një shtet ideal, që synon ta ngrit autori. Ky përveçse do të jetë shtet i ngritur sipër epiteteve, në librin ‘Betimi gjeneratës rilindase’, ka vend edhe për detyrat e këtij shteti, nevojat, detyrat e pishtarëve të Rilindjes dhe përgjegjësitë e tyre, si dhe mënyrën si duhet të formohet një shtet.

Titulli: Betimi i gjeneratës rilindase
Autor: Sezai Karakoç
Përktheu nga Turqia: Ardian Qyli
Redaktor gjuhësor: Ilmi Rexhepi
Dizajner i kopertinës: Avni Gashi
Faqosës: Emir Hukallo
Botues: Botime Fleta

Ekziston një shtet ideal, që synon ta ngrit autori. Ky përveçse do të jetë shtet i ngritur sipër epiteteve, në librin ‘Betimi gjeneratës rilindase’, ka vend edhe për detyrat e këtij shteti, nevojat, detyrat e pishtarëve të Rilindjes dhe përgjegjësitë e tyre, si dhe mënyrën si duhet të formohet një shtet.

Sërish sipas Sezai Karakoçit në shtetet islame po vjen një gjeneratë e re dhe ajo është Gjenerata e Rilindjes. Kjo gjeneratë fillimisht do ta përgatis kornizën e përgjithshme të besimit dhe sjelljes. Ajo që autori synon në këtë vepër është realizimi i një prove të këtij synimi.

Kategoritë

Betimi i gjeneratës rilindase