POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 60. -CHF (BRENDA ZVICRËS) NDËRSA JASHTË ZVICRËS POSTA 14.90. -CHF

Biografia Ali Ibn Ebi Talib (Vëllimi 1 dhe 2)

CHF49.90

S’ka stok

Sot zhvillohet nje beteje e vertete per zemra dhe mendje ne boten muslimane, ku per interesa vetjake behet perpjekje te shtremberohet imazhi i muslimaneve. Tani eshte urgjente ta rrefejme historine tone dhe te mos i lejojme te tjeret te na rrefejne ate ashtu sic deshirojne ata vet. Ky Iiber ka rendesi te madhe, pasi paraqet te dhena te sakta historike, per nje periudhe te historise qe ka rendesi jashtezakonisht te madhe. Cdo musliman, i cili brengoset per ceshtjet e medha me te cilat u ballafaqua Islami dhe muslimanet, duhet ta lexoj kete Liber.

Autor: Ali Muhamed Sallabi
Përktheu: Driton Maxhuni
Titulli I Origjinalit: Ali Ibn Ebi Talib
Botues: Shtëpia Botuese “Fjala e Bukur”
Faqe: 954

HILAFETI PAS TE DERGUARIT A.S… Vrasja c Othmanit r.a. dhc kerkimi i drejtesise… Beteja e Devese… Ehlil Bejti… Halifet dhe Imamet  Rruga e mesme dhe ekstremizmi. Kv Iiber eshte me teper se biografi , pasi ai i shtjellon ceshtjet krvesore qe kane origjine ne dekadat e mehershme te Islamit, ndikimi i te cilave ende ndihet sot. Ne kete liber , Dr. Sallabi e njofton lexuesin me nje numer te haditheve dhe transmetimeve dhe heq shtresen e vjeter shekullore te trillimeve dhe shtremberimeve nepermjet te ciles elementet e armiqe-sise ne boten muslimane dhe matane saj perpiqeshin ta fshihnin te verteten. Pas kesaj, shfaqet nje  fotogratI e qarte e  trazires se pare qe ia zuri frvmen Botes islame dhe prezantohet menvra si punuan bashkerisht shoket e te Derguarit a.s. dhe anetaret e families se tij per t’i zgjidhur keto ceshtje te medha, duke e ndjekur udhezimin dhe mesimin e sjellur nga i Derguari i Allahut.

Sot zhvillohet nje beteje e vertete per zemra dhe mendje ne boten muslimane, ku per interesa vetjake behet perpjekje te shtremberohet imazhi i muslimaneve. Tani eshte urgjente ta rrefejme historine tone dhe te mos i lejojme te tjeret te na rrefejne ate ashtu sic deshirojne ata vet. Ky Iiber ka rendesi te madhe, pasi paraqet te dhena te sakta historike, per nje periudhe te historise qe ka rendesi jashtezakonisht te madhe. Cdo musliman, i cili brengoset per ceshtjet e medha me te cilat u ballafaqua Islami dhe muslimanet, duhet ta lexoj kete Liber.

Kategoritë

Biografia Ali Ibn Ebi Talib (Vëllimi 1 dhe 2)

CHF49.90