Borbardha

CHF5.90

2 stok

Tani edhe fansat më të rinj të Princeshës Disney mund të shijojnë historinë klasike të Borëbardhës dhe Shtatë Xhuxhëve! Me liber poashtu vjen edhe CD me filmin e animuar të përrallës.

Titulli: Bota e përrallave Borbardha (Libri + CD e animuar)
Botoi: Toper

Tani edhe fansat më të rinj të Princeshës Disney mund të shijojnë historinë klasike të Borëbardhës dhe Shtatë Xhuxhëve! Me liber poashtu vjen edhe CD me filmin e animuar të përrallës.

Kategoritë