POSTA FALAS PËR BLERJET MBI 100.-CHF (BRENDA ZVICRËS)

Borëbardha

CHF4.90

4 stok

Përralla “Borëbardha” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Titulli: Borëbardha
Botues: Toper

Përralla “Borëbardha” vjen në një edicion dhe format të veçantë. Përrallat janë të shkruara në një gjuhë të qartë dhe të kuptueshme për fëmijët, kurse ilustrimet e bukura dhe me ngjyra shkëlqyese i bëjnë ato edhe më të dashura për fëmijët.

Kategoritë

Borëbardha