Bujana, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut

CHF4.90

4 stok

Nëna i tha Bujarit se me këto lodra, mund të bënte shtëpi dhe makina. Kur të rritet vëllai, mund të luani bashkë…., – i tha nëna. Po…, ai nuk di të luajë…Nëse ti do, mund ta mësosh atë. Ta mësoj ?!..Ma thuaj edhe një herë, se nuk kuptova…Shiko bir ! Nëse do të duash atë bebe të vogël, mund t’i mësosh shumë gjëra….

Titulli: Bujana, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut
Autorë: Hale Gyrgyl Xhanat
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Drejtor & Kryeredaktor: Alban Kali
Redaktor: Xhahid H. Bushati
Redaktore gjuhësore: Dr. Irida Hoti
Lektor: Albrin Brahusha
Dizajni: Bledar Xama
Botues: Progresi

Nëna i tha Bujarit se me këto lodra, mund të bënte shtëpi dhe makina. Kur të rritet vëllai, mund të luani bashkë…., – i tha nëna. Po…, ai nuk di të luajë…Nëse ti do, mund ta mësosh atë. Ta mësoj ?!..Ma thuaj edhe një herë, se nuk kuptova…Shiko bir ! Nëse do të duash atë bebe të vogël, mund t’i mësosh shumë gjëra….

Kategoritë

Bujana, nga seriali Historitë e Bujar çamarrokut