Çaj bimor Hemani kundër Tensionit (Kurues i sëmundjeve të zemrës)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Çaj kundër Tensionit mund të ndihmojë në rregullinin presionin e ulët dhe te lart të gjakut. Shkencëtarët në Universitetin e Australisë Perëndimore thanë se duke pirë këtë lloj çaj tri herë në ditë mund të rregullojn në mënyrë drastike presionin e gjakut.

Categories: ,
Çaj kundër Tensionit mund të ndihmojë në rregullinin presionin e ulët dhe te lart të gjakut. Shkencëtarët në Universitetin e Australisë Perëndimore thanë se duke pirë këtë lloj çaj tri herë në ditë mund të rregullojn në mënyrë drastike presionin e gjakut.
Udhëhequr kërkimin, Jonathan Hodgson, profesor në Shkollën e Mjekësisë së UWA dhe Farmakologji thotë:
Nuk vihet në dyshim tashmë prova në rritje se çaji është i mirë për shëndetin tuaj të zemrës, por ky është një zbulim i rëndësishëm, sepse ajo tregon një lidhje midis çajit dhe një faktor i madh rreziku për sëmundje të zemrës dhe presionit të gjakut.
Gjatë studimit të tyre, studiuesit ekzaminuan 95 Australianë, të moshës 35-75. Një pjesë e pjesëmarrësve iu kërkua për të pirë çaj anti-tension, tri herë në ditë, ndërsa pjesës tjerët i ishte dhënë hapa qetësuesë të padëmshmë dhe rezulltati shumë më i mirë doli se Çaj anti-hipertension ishte më i sukseshëm dhe gjashtë muaj më vonë, shkencëtarët duke shqyrtuar rezultatet arritën në përfundimin se njerëzit që pinin çaj anti-tension u gjetën të kenë më të ulët systolic 24-orëshe dhe presion diastolic gjakut, në mes të 2 dhe 3 mmHg të ulët.
Çaj kundër Tensionit
– rregullonë tensionin e gjakut
– rregullonë rrahjet e zemrës
– zvoglonë sodiumin
– ndikonë në humbjen e peshës
– ndikonë në qetësimin e trurit
– eliminon yndyrat e tepërta
– rregullojnë metabolizmi
– redukton stresin
– përmirësimin e sistemit nervor
Ju nuk keni nevojë për barna për të normalizuar presionin e gjakut! Ky çaj i mahnitshëm anti-hipertensionit është ilaç që punon shpejt në rregullimin e sistemit të gjakut dhe zemrës.
Ju do të jeni të habitur se si tensioni i gjakut fillon për të u normalizuar me fillimin e përdorimit të këtij çaj dhe të qëndrojë normalë gjat jetës tuaj.

Kategoritë

Çaj bimor Hemani kundër Tensionit (Kurues i sëmundjeve të zemrës)

CHF2.45CHF4.90 (-50%)