Çaji i farës së zezë- Farës së Bereqetit

CHF7.90

S’ka stok

Pra ju që kërkoni të gëzoni gjithnjë shëndet patjetër duhet të këmbngulësh në përdorimin e Farës së Zezë. Rëndësia e Farës së Zezë është e madhe. Pikërisht për këtë duhet të bëhet shoqërues gjatë jetës tënde që të ruash shëndetin dhe te fitosh shperblim ashtu siç na ka porositur Profeti (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i cili nuk flet nga mendja e tij. Ndihmon dhe forcon imunitetin, Relakson metabolizmin, Ndihmon në organizëm në formë të përgjithshme, I ruan flokët dhe lëkurën, Ndihmon në shërimin e bronhitisit, Është anti stres dhe relaksues ndaj kokëdhembjes, Rrit oreksin, Shton vitaminat e gjakut, Rregullon tensionin e gjakut, Forcon eshtrat, Rregullon sistemin e frymarres, Të mbron nga gripi etj.

Çaj, pije e dytë më e konsumuar pas ujit. Çaj i bereqetit mund të ndihmojë në rregullinin presionin e ulët dhe te lart të gjakut.

Shkencëtarët në Universitetin e Australisë Perëndimore thanë se duke pirë këtë lloj çaj tri herë në ditë mund të rregulloni në mënyrë drastike tër sistemin organik të njëriut.

Ebu Hurejra {Allahu qoftë i kënaqur prej tij} thotë: Se i Dërguari i Allahut Muhamedi {paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të} ka thënë: “Përdorni rregullisht këtë farë të zezë,{Habe Seude} sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje përveç vdekjes”. Bukariu, 10/121; Muslimi, 2215

Gjithashtu, Ebu Hurejra transmeton se i derguari i Allahut, për farën e zezë ka thënë: ’’Në Farën e Zezë ka shërim për çdo sëmundje, perveç vdekjes.” (Transmeton Buhariu në kapitullin e mjekësisë, Muslimi në kapitullin e selamit.)
Pra ju që kërkoni të gëzoni gjithnjë shëndet patjetër duhet të këmbngulësh në përdorimin e Farës së Zezë. Rëndësia e Farës së Zezë është e madhe. Pikërisht për këtë duhet të bëhet shoqërues gjatë jetës tënde që të ruash shëndetin dhe te fitosh shperblim ashtu siç na ka porositur Profeti (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i cili nuk flet nga mendja e tij.

Allahu thotë në Kur’anin Famëlartë: “Dhe ai (Muhamedi a.s. ) nuk flet nga mendja e tij. Është vetëm Shpallje që i frymëzohet”. Sure En-Nexhm: 3-4

Dobitë: Ndihmon dhe forcon imunitetin, Relakson metabolizmin, Ndihmon në organizëm në formë të përgjithshme, I ruan flokët dhe lëkurën, Ndihmon në shërimin e bronhitisit, Është anti stres dhe relaksues ndaj kokëdhembjes, Rrit oreksin, Shton vitaminat e gjakut, Rregullon tensionin e gjakut, Forcon eshtrat, Rregullon sistemin e frymarres, Të mbron nga gripi etj.

Kategoritë

Çaji i farës së zezë- Farës së Bereqetit

CHF7.90