Çaj i gjelbër japonez për dobësim – Matcha

CHF14.90

73 stok

Matcha është një lloj i veçantë i çajit të gjelbër pluhur që është prodhuar në Japoni. Çaji i gjelbër Matcha ka 137 herë më shumë antioksidantë sesa çaji i gjelbër i zakonshëm. Një filxhan matcha = 10 filxhanë çaji i gjelbër për sa i përket përmbajtjes ushqyese.

Matcha është një lloj i veçantë i çajit të gjelbër pluhur që është prodhuar në Japoni. Çaji i gjelbër Matcha ka 137 herë më shumë antioksidantë sesa çaji i gjelbër i zakonshëm. Një filxhan matcha = 10 filxhanë çaji i gjelbër për sa i përket përmbajtjes ushqyese.

Matcha përmban një aminoacid L-Theanine që është përbërësi magjik, i cili:

  • Redukton ankthin
  • Përmireson disponimin
  • Forcon përqendrimin dhe vigjilencën

Të konsumosh Matcha do të thotë të marrësh më të mirën e çajit të gjelbër. Duke qenë se përmban antioksidantë 137 herë më shumë se çaji i gjelbër i zakonshëm, Matcha lufton radikalet e lira që qarkullojnë në organizëm (radikalet e lira sjellin sëmundje në organizëm).

Matcha është parandaluese, por përvec kësaj:

  • Stimulon një lëkurë të shëndetshme
  • Ulë nivelin e sheqerit ne gjak
  • Redukton kolesterolin
  • Përshpejton metabolizmin (prandaj thuhet që nxit dobësimin dhe humbjen e peshës.

Kafeina që gjendet tek Matcha absorbohet me ritme të ngadalësuara dhe e mban trupin aktiv dhe energjik për një kohë më të gjatë.

Ndërsa kafja sjell rritje energjie të shpejtë por dhe reduktim të shpejtë të saj.

Përdorimi
Duhet të vendosni 1 gotë ujë të nxehtë në filxhan dhe më pas të vendosni sasinë e rekomanduar të pluhurit thelbësor.
Meqenëse është në formë pluhuri, duhet tranzuar/përzier mirë. Lëreni rreth 3-5 minuta të ketë më shumë efekt dhe më pas e pini.

 

Kategoritë

Matcha Premium Japanese

Çaj i gjelbër japonez për dobësim - Matcha