Çaj Virak – Manteli i zonjave

CHF7.90

45 stok

Çaji nga Virka apo Virkuti, paraqet ndër mbrojtësit më të mirë të shëndetit reproduktiv të femrave.

Çaji nga Virak apo Virkuti, paraqet ndër mbrojtësit më të mirë të shëndetit reproduktiv të femrave.
Për këtë në gjuhën angleze, bima Virak quhet ‘’ lady’s mantle’’, që në përkthim ka kuptimin ‘’mantel i gruas’’.

Për çfarë është veqanërishtë efikas çaji Virak:

• Për vezoret policistike (cistat në vezore)
• Për vezoret që kanë ndezje
• Probleme me cikël menstrual të çrregullt apo jo të zakonshëm
• Rreziku nga abortimi spontan apo humbja e shtatëzanisë
• Infeksionet bakteriale dhe virusale
• Çrregullimet hormonale
• Prania e simptomeve të theksuara të menopauzës
• Prania e llojeve të tjera të problemeve gjinekologjike si që janë miomat dhe të ngjashme.

Gjithashtu çaji Virka preferohet dhe është efikas në përdorimet për rehabilitimin (përmirësimin) nga operimet e ndryshme gjinekologjike apo intervenimeve të ngjashme gjinëkologjikë.

Si përgatitet dhe përdoret çaji Virak ?

Çaji Virka , përgatitet shumë thjeshtë.

  1. Merrni një lugë të mesme (të kafës) me çaj, dhe hudheni në një gotë me 200 ml ujë të vluar.
  2. Në ujë, çaji duhet të qëndrojë rreth 10 minuta, pastaj kullohet dhe e konsumoni.
  3. Ky çaj duhet të pihet 2 herë në ditë dhe atë pa sheqer apo ndonjë lloj tjetër ëmbëlsuesi.
    Preferenca rreth periudhës se kur duhet ta përdorni çajin nuk ka, mund ta pini sa të dëshironi apo sa mendoni që ju keni nevoj.
    Gjithashtu, te prania e infeksioneve vaginale, këtë çaj mund ta përdorni edhe për trajtim të jashtëm, përkatësishtë për shpërlarje vaginale.
    Në këtë rast, duhen 3 deri 4 lugë të kafes me çaj të i tretni (hudhni) në gjysmë litre ujë dhe ta lini të qëndrojë deri sa të ftohet deri në një temperaturë mesatare që mund të durohet për shpërlarje.
  4. Pastaj çaji kullohet dhe përdoret për shpërlarje. Shpërlarja e vaginës duhet të përsëritet në mëngjes dhe në mbrëmje apo të paktën në mbrëmje dhe atë deri sa të egzistojnë simptomet e infeksionit.

Edhe nëse tani më mendoni që infeksioni është larguar, apo ndonjëra nga problemet e cekura më lartë, është mirë që përsëri kohë pas kohe të përdorni çajin nga Virka apo ta përdorni edhe për shpërlarje vaginale.

Sa i përket infeksioneve, efikase është që njashtu gjatë larjes trupore të shtoni në ujë çajin Virka. Më konkretist, kur ju dëshironi të bëni dush, shtoni në ujin për parje një gotë me çaj të koncentruar të Virkas.

Përdorimi i çajit Virka në shtatëzani dhe në periudhën e gjidhënies:

Se sa shumë mjekues është ky çaj, këtë e dëshmon edhe fakti që përdorimi i tij është i lejuar, madje edhe i preferuar në periudhën e shtatëzanisë, e veqanërishtë pas 3 mujorshit të parë, si dhe në periudhën e gjidhënies.

Arsyeja e përdorimit të këtij çaji pas 3 mujorit të parë në shtatëzani është se ndikon në forcimin e mureve të mitrës dhe si rezultat largon rrezikun e abortit spontan dhe humbjen e shtatëzanisë e dërgon në nivel minimal.

Ndërsa kur është fjala për përdorimin e çajit gjatë gjidhënies, kontribon në forcimin e foshnjes dhe në kthimin e shpejtë të trupit të bebes në formën e duhur.

Sasia: 50gr

Kategoritë

Çaj Virak

Çaj Virak - Manteli i zonjave