Çaji bimor kundër Kollës, Astmes dhe Ftohjeve Kronike

CHF2.45CHF4.90 (-50%)

S’ka stok

Çaji për asma është i pasuruar me oxidants anti që ka vlerë të lartë mjekësore, përfitimet e tij në shërimin e sëmundjeve të frymarrjes dhe mushkërive janë të mëdha dhe efekti i tij shërus ndjehet qysh në fillimin e përdorimit të këtij çaji.Grip & Astme & Ftohje (frymarrje dhe mushkëri) siguron personit një frymëmarrje të qëndrueshme duke i larguar nga mushkërit cdo lloj pengese për frymamrrje

Categories: ,

Çaji bimor kundër Kollës, Astmes, dhe Ftohjeve Kronike (frymarrje dhe mushkëri)

Çaji për asma është i pasuruar me oxidants anti që ka vlerë të lartë mjekësore, përfitimet e tij në shërimin e sëmundjeve të frymarrjes dhe mushkërive janë të mëdha dhe efekti i tij shërus ndjehet qysh në fillimin e përdorimit të këtij çaji.Grip & Astme & Ftohje (frymarrje dhe mushkëri) siguron personit një frymëmarrje të qëndrueshme duke i larguar nga mushkërit cdo lloj pengese për frymamrrje.

Përfitimet: Ndihmonë në frymarrje, Ndihmonë në shërimin e sëmundjeve të fytit, Ndihmonë në largimin e nikotines nga mushkërit, Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të mushkërive, Siguron një stabilitet dhe qëndrueshmëri të gjat për kanalet e frymarrjes, Largon dhe mbron nga inflamacionet e ndryshme, Shëron mukozen, Rregullon çrregullimin e mushkërive në procesin e frymarrjes, Ndihmonë në lënjen e duhanit dhe alkoolit, Largon të ftohurit brohnital, Mbron nga gripi etj.

Ju nuk keni nevojë për barna për të normalizuar presionin e mushkërive drejt kanaleve të frymarrjes!

Ky çaj i mahnitshëm anti-Astmë është ilaç që punon shpejt në rregullimin e sistemit të frymarrjes në tërsi në trupin tuaj.

Përdorimi: Mbush një gotë të madhe me ujë të vluar dhe hedh një filter nga çaji, lenë 2-3min dhe hjek filterin nga gota dhe pastai e konsumoni,

Kategoritë

Çaji bimor kundër Kollës, Astmes dhe Ftohjeve Kronike

CHF2.45CHF4.90 (-50%)